Gastenboek


Als extra service voor de lezer van deze site kunt u naast Nederlands uit 4 andere talen kiezen Duits, Engels, Frans en Fries. Klik op het dropdown menu voor de taal van uw keuze.

De plaatselijke tijd in Zwolle:


Welkom in het gastenboek van Piet Volbeda! 

Wij zijn benieuwd naar uw mening over de website van de Piet Volbeda. Het zou daarom leuk zijn als u uw ervaringen met mij wilt delen en neerschrijven in dit gastenboek.

De beheerder van de website behoudt zich het recht voor reacties weg te halen wanneer fatsoensregels worden overschreden of als de privacy of belangen van mijn familie of individuele familieleden worden geschaad.

Hebt u vragen, staan er onjuistheden op de website of wilt u wijzigingen melden, dan verzoeken wij u dit te doen via het contactformulier.

Commentaren: 3
 • #3

  Margaret Hinrichs (zaterdag, 05 januari 2019 16:47)

  Hallo Piet, ik heb niet alles hier bekeken, ik spit voornamelijk in de genealogie. Ik ben een nakomeling van Jantje Jacobs Volbeda en Jan Pieters van Wier. Ik kwam jou site tegen op zoek naar de voorouders van een vriend van mij, Tjerk Jonker. Hij vertelde over zijn oma Hinke Volbeda, en tja, dan is het heel grappig dat deze vriend en ik ook familie zijn! Mocht je meer info willen over de nazaten van Jantje Jacobs Volbeda, dat kan altijd. Stuur maar een mail: makhinrichs@hotmail.com. Groet uit Franeker, Margaret Hinrichs

 • #2

  Janjaap van Elst (maandag, 17 september 2018 23:59)

  Beste Piet Volbeda,

  Vanavond zat ik wat door de site te struinen. Ik ben getrouwd met Ineke Volbeda en woon in Gouda.

  Bij onze foto's zag ik de vermelding Theater De Twee Hondjes. Een misverstand. Wij 'zijn van' Theaterwerkplaats Twee Hondjes (www.tweehondjes.net)

  Als er eens tijd is zou het leuk zijn als dat veranderd kan worden.

  Goudse Groet

  Janjaap

 • #1

  Mem (dinsdag, 27 februari 2018 16:58)

  Hallo,
  Leuke Informatieve Website pietvolbeda.nl
  ik zag op je website over Wereldkampioenschap Voetbal 2018,

  Tip voor wereld kampioenschap WK2018 voetbalpoule liefhebbers :
  ga naar https://www.mypoule.nl

  voor een eerlijk en overzichtelijk eigen sub-poule (mypoule.nl),
  mvg Mem